Kentucky Dogwear

Van hondeneigenaars, voor hondeneigenaars

Een hond is de beste vriend van de mens en verdient daarom alleen maar het beste. Daarom bieden we bij Kentucky Dogwear enkel comfortabele en kwaliteitsvolle producten aan. Omdat we weten dat honden een deel van de familie zijn geworden, ontwikkelen we stijlvolle producten die bij jouw levensstijl passen.

Onze product experten

Om te garanderen dat onze producten hond-proof zijn, worden ze uitvoerig getest
door onze kritische kantoorhonden: Paula, Polly en Pyper.

Paula

Comfortkeurder

Polly

Beddentester

Pyper

Duurzaamheidstester

We honden van ieder (pluizig) dier

daarom gebruiken we geen materialen die dierlijke producten bevatten. In plaats daarvan ontwikkelden we artificiële alternatieven met hogere kwaliteit en duurzaamheid.

Het comfort van je hond staat centraal

We begrijpen hoe belangrijk je hond voor je is. Daarom is ieder product ontworpen met oog op detail, functionaliteit en comfort.

Meer quality time met je hond

Iedere minuut die je met je hond doorbrengt is kostbaar. Daarom zijn onze producten erg onderhoudsvriendelijk, en kan jij meer tijd met je hond spenderen.
Omdat de honden van de toekomst ook een groene planeet verdienen, geven we om onze ecologische impact. We vinden het dan ook onze taak om producten op de markt te brengen die erg lang meegaan. Bovendien zijn onze kantoren en magazijnen CO2 neutraal en draait alles op 100% groene stroom.
Eco-Friendly Brand
Because we care

Ontstaan vanuit passie en expertise.

Met een brede kennis in textiel en het ontwikkelen van beschermende paardenuitrusting, kunnen we garanderen dat onze producten sterk, stijlvol en kwaliteitsvol zijn. Met onze achtergrond als echte hondenliefhebbers kunnen we verzekeren dat de producten op maat van je hond ontworpen zijn.

We hechten veel belang aan feedback van onze klanten. Heb je een idee, vraag of verbetering over onze producten? Laat van je horen via: [email protected]

Shopping Cart (0)

Cart